Velkommen til Metusalem Festivalen

Metusalemfestivalen er en kulturfestival for seniorer og en del av det interkommunale samarbeidet om Den kulturelle spaserstokken i Nord- og Sør-Trøndelag. Dette skal være seniorenes egen festival, både som utøvere av ulike kulturaktiviteter og som publikum.

Dette er åttende året Metusalemfestivalen arrangeres i en trøndersk kommune. Festivalen ble startet 2009 i Trondheim,  2010 Melhus, 2011 Bjugn og Ørland, 2012 Verdal og Levanger, 2013 Hitra, 2014, Midtre Gauldal, 2015 Rissa og Leksvik, 2016 Skaun og Orkdal, og i år er Stjørdal vertskap.
I 2018 vil festivalen holdes i Holtålen og Røros. I 2019 blir det 10 årsjubileum for festivalen i Trondheim.

Metusalemsfestivalen er en del av det interkommunale samarbeidet mellom Den kulturelle spaserstokken i Trondheim og kommuner i Nord- og Sør-Trøndelag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Akkurat nå

Om festivalen

Metusalemfestivalen er en kulturfestival for seniorer og en del av det interkommunale samarbeidet om Den kulturelle spaserstokken i Nord- og Sør-Trøndelag. Festivalen gjennomføres i løpet av en til tre dager med kulturarrangement og foredrag i et faglig og helsefremmende perspektiv. Dette skal være seniorenes egen festival, både som utøvere av ulike kulturaktiviteter og som publikum

Følg Festivalen

Følg med på festivalens sosiale nettverk